Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gündemde Bugün-8 Aralık 2020 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumurbaşkanlığı Külliyesi'ned Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szıjjarto’yu Kabul edecek, AK Parti Genel Merkezi'nde MKYK ve MYK Toplantılarına başkanlık edecek. (Saat:13.30-15.00-18.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay Pekgözegü, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, Deva partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş, HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.00-11.00-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-15.00-16.00-17.00-18.00)


DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.
-Azerbaycan ile Ermenistan arasında imzalanan ateşkes anlaşmasına yönelik yansımalar takip ediliyor, 


GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.


SPOR

-Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubundaki son maçında deplasmanda PSG ile karşı karşıya gelecek. (Saat:23.00)

-Voleybol’da 2021 CEV Şampiyonlar Ligi Erkekler kategorisinde  Fenerbahçe HDI Sigorta, A Grubu’ndaki ilk ayak karşılaşmasında Polonya’da Lindemans Aalst takımı ile karşılaşacak. (Saat:20.00)

-Voleybol’da 2021 CEV Şampiyonlar Ligi Kadınlar kategorisi ilk ayak karşılaşmasında  Eczacıbaşı VitrA, İstanbul’da Allianz MTV Stuttgart ile Fenerbahçe Opet ise İtalya’da Nantes VB ile karşılaşacak. (Saat:20.00-20.30)

-AXA Sigorta Efeler Ligi’ne 20. Hafta Solhan Spor – Haliliye Bld. ve Sorgun Bld. – İnegöl Bld. karşılaşmalarıyla başlayacak. (Saat:15.00-16.00)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.