Gündemde Bugün-8 Haziran 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir Atatürk Bulvarı'nda Nevşehir Mitingi, Kayseri Cumhuriyet Meydanında Kayseri Mitingi düzenleyecek. (Saat:13.30-17.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Bitlis Zübeyde Hanım İlkokulu'nda 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Dönem Sonu Karne Dağıtım Törenine katılacak, Ulu Camii Meydanında Bitlis Mitingi, Belediye Meydanında Muş Mitingi düzenleyecek ve Samsun Yolu'nda Türk Telekom Hizmet Binası Açılışı ve iftar Programına katılacak. (Saat:13.00-13.30-16.00-17.30-20.24)
 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nda İş Dünyası ve Esnaf Odaları Temsilcileri ile Toplantı yapacak, Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde Kooperatif Üyeleri ve Manisa Şoförler Odası Üyeleri ile Toplantı yapacak, Akhisar Tütün Otel'de -İş Dünyası, Esnaflar, Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile biraraya gelecek, Balıkesir Gala Yaşam Merkezi'nde STK Temsilcileri ile Toplantı yapacak, Kuvayi Milliye Meydanında Halkla Buluşma ve Kuvayi Milliye Meydanında İftar Programına katılacak. (Saat:10.00-12.00-14.30-17.00-19.30-20.46)

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde Partisinin Konya Bölge İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:16.00)

BAKAN YILMAZ BİTLİS'TE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Zübeyde Hanım İlkokulu'nda 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönem Karne Dağıtım Törenine katılacak. (Saat:11.30)

BAKAN ARSLAN KARS'TA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kağızman Atatürk Ortaokulu Karne Dağıtım Törenine katılacak, Kağızman'da Gençlik Merkezi İnşaatında İncelemede bulunacak, Kağızman'da Kuran Kursu Açılışına katılacak, Kağızman'da Fen Lisesi Şantiyesinde İncelemede bulunacak, Hayvan Pazarı Şantiyesi İncelemede bulunacak ve Esnaf ziyaretinde bulunacak. (Saat:09.00-10-50-11.00-12.50-13.00-13.30)

BAKAN EROĞLU GAZİANTEP'TE

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gaziantep Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması, Şahinbey Şehreküstü Konaklarında DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Merasimine ve İftar Programına katılacak. (Saat:17.30-18.30-19.55)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Kent Meydanında Karabük Mitingi,  Kuzeykent Pazaryeri'nde Kastamonu Mitingi düzenleyecek, Şaşkın Bakkal Buluşma ve Yürüyüş ve Göztepe Işıklar'da Sahur Programına katılacak. (Saat:14.00-17.00-23.30-01.00)

SP GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ADAYI KARAMOLLAOĞLU'NUN PROGRAMI

-Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, İzmir İsmet İnönü Sanat Merkezi önünde İftar Programına ve İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programına katılacak. (Saat:20.30-21.30)
 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Nisan ayı Dış Ticaret Endeksleri ile Mayıs ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Büyükşehir İmam Hatip Lisesini Ziyaret edecek, Orta Camii'de Cuma Namazı ve Hutbe İrad edecek. (Saat:10.30-12.30)

SPOR

-23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nde devam ediyor. (Saat:10.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pluto Credit Finance 5 yıl önce

Yatırım kredileri, proje finansmanı ve dünyadaki bireylere, işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faizle fon veriyoruz. Borcunuzu yedi (7) iş günü içinde alın.


E-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
Whatsapp: +1 404 382 6579

Avatar
Muhammed Emir Harun 5 yıl önce

We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because thats the best and safest strategy for our clients.e.t.c




Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.



Name: Muhammed Emir Harun

Contact Mail :info.financewizardltd@gmail.com

Skype: info.financewizardltd@gmail.com