Gündemde Bugün-8 Mayıs 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Muhterem Babası Ahmet Hamdi Gül’ün Cenaze Namazına katılacak, Haliç Kongre Merkezinde Uluslararası Kudüs Vakıfları Toplantısına katılacak, Haliç Kongre Merkezinde, Filistin Başbakanı Rami Hamdallah’ı ve Suudi Arabistan Ticaret ve Yatırım Bakanı Majid Al Qasabi’yi kabul edecek. (Saat:12.42-16.00-18.00-18.45)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Ofisi'nde Ürdün Prensi Ghazi Bin Muhammad'i , İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Al-Othaimeen'i ve Filistin Başbakanı Rami Hamdallah'ı kabul edecek. (Saat:18.30-19.00-21.30)
-Başbakan Yıldırım, Uluslararası Kudüs Vakıfları Toplantısı ve Vakıf Haftası münasebetiyle akşam yemeği verecek. (Saat: 19.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU ANKARA'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,
Hilton Garden Otel'de Belediye Başkanları ile biraraya gelecek. (Saat:11.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, The Green Park Hotel'de Verimlilik haftası açılış etkinlikleri ve Verimlilik ödül törenine katılacak. (Saat:09.45)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-
CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş basın toplantısı düzenliyecek. (Saat:11.30)


EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu Mart 2017 Sanayi Üretim Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)
 
SPOR
-Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftası Kardemir Karabükspor-Osmanlıspor, Akhisar Belediyespor-Gaziantepspor maçlarıyla tamamlanacak.  (Saat:20.00-20.00) 

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.