Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Gündemde Bugün-8 Şubat 2018 Perşembe

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 45. Muhtarlar Toplantısına katılacak ve Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul edecek. (Saat:12.00-16.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akarı'ı, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:12.00-13.30-16.30) 

BAKAN ÖZLÜ MANİSA VE İZMİR'DE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, EBSO Konferans Salonu'nda OSBÜK Ege Bölge Toplantısına, Özel İAOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde İzmir Atatürk OSB Meslek Lisesi Resmi Açılış Törenine, Manisa OSB'de Elektrik Türkiye Klima Sistemleri Üretim Tesisi Açılışına katılacak, TOYO Matbaa Mürekkep Fabrikasını ziyaret edecek, Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Yaşam Merkezi Ziyaret edecek ve EGEİAD Genel Merkezi'nde Egeli İşadamları Derneği  Toplantısına katılacak. (Saat:10.00-12.00-14.45-16.15-17.00-18.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da KHK’ların görüşmelerine devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Adalet Alt Komisyonu, Bağcılık ve Üzüm Araştırma Komisyonu, KİT Alt Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Dilekçe ile İnsan Haklarını İnceleme Karma Komisyonu, Kültür Varlıkları Meclis Araştırması komisyonu toplanacak. (Saat:10.00-11.00-11.00-11.00-15.00-15.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Aralık 2017 Perakende Satış Endekslerini ve Sanayi Üretim Endeksi istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final rövanş karşılaşmasında Galatasaray ile Atiker Konyaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.30)

-Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 22. haftasında Anadolu Efes, deplasmanda İspanya'nın Unicaja Malaga takımıyla karşılaşacak. (Saat:22.45)

-Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. maçında VakıfBank, Rusya'nın Dinamo Moskova takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

-Voleybol Kadınlar CEV Kupası'nda Eczacıbaşı VitrA deplasmanda İtalya'nın Yamamay E-Work takımı ile karşı karşıya gelecek . (Saat:22.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.