Öne Çıkanlar fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles Bugün tespit edilen hasta sayısı enflasyon yunanistan kanser 2023 Spor Ödülleri Töreni EyeBrand 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Jeotermal Santral Şeytanla Bir Gecenin konusu ne

Yüzleri Güldürüp Duygulandıran Reklam Filmi Sosyal Medyada İlgi Gördü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Uzay Misyonu çerçevesinde Uluslararası Uzay İstasyon’una gidecek olan Alper Gezravcı ile ilgili hazırlanan filmin paylaşımını yaptı. Yüzleri güldüren film sosyal medyada ilgi gördü.



Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece 01.11’de uluslararası uzay istasyonuna hareket edecek. Türkiye uzay ajansı TUA, bu misyonu konu alan reklam filmini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Millî “Uzay Programımız kapsamında ilk kez bir vatandaşımızı bilim misyonuyla uzaya gönderme hedefimize ulaşmamıza çok az kaldı. Gurur Duy Türkiye!paylaştı.” cümleleriyle paylaştı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın da “O İş bizde Gurur Duy Türkiye” notuyla paylaştığı film, kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı haline gedi.

Filmde astronot adaylığı başvurusunda bulunmak isteyen küçük bir kızın hikayesi anlatılıyor. TUA mühendisleri tarafından görüşmeye alınan ve dikkatle adaylığı değerlendirilen küçük kız, görüşme sonrası ABD’de karantinada olan Alper Gezeravcı ile tanışıyor. İkili arasında geçen diyalogda küçük kızın Alper Gezeravcı’ya mülakat yaptığı anlar yüzleri güldürüyor.

Görüşmenin sonunda küçük kız bu seferlik sen git diyerek Alper Gezeravcı’ya onay veriyor.

Daha sonra ilk astronotumuz “Ama arkadaşlarına söyle bundan sonraki görevler için sana güveniyoruz” Türkiye’nin geleceği çocuk ve gençleri motive ediyor.

 Baş rolde Zeynep karakterini Sinem Karaçoban’ın oynadığı filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yaptı.

FİLM İÇİN: https://sendgb.com/mzIPxDE356K

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.