Öne Çıkanlar Hakkari Hadise malatya elazığ doğalgaz Covid 19 tunceli polis Haluk Kürkçü COVİD Hadis Russia

ABD Ankara Büyükelçiliği'nden Amerikalılara Mesaj

ABD Ankara Büyükelçiliği Reina'daki saldırı sonrası yayımladığı acil mesajda ABD vatandaşlarına yönelik uyarıda bulundu.

Büyükelçilik, ABD vatandaşlarının Ortaköy bölgesine yaklaşmamalarını istedi. ABD vatandaşlarının Amerika'daki yakınlarını arayıp güvenlikleri konusunda haberdar etmeleri tavsiyesinde bulunulurken ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun, aşırı grupların Amerikalıların da bulundukları bölgelere saldırılarını sürdürdüklerini anımsattığına değinildi. ABD vatandaşlarının batılıların, turistlerin sıklıkla bulundukları restoran, ticari merkez, ibadethane ve ulaştırma merkezlerinden, büyük kalabalıklardan sakınmaları ve yakın çevreleri konusunda dikkatli olma tavsiyesinde de bulunuldu.
Benzeri saldırılardan sonra yapılanlara uygun olarak ABD vatandaşlarının kişisel güvenlik planlarını gözden geçirmeleri, her durumda iletişimlerini güvence altına almaları istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.