Öne Çıkanlar Anadolu Sağlık Merkezi Muratbey ankaradaki saldırı sonrası yazılı açıklaması dsi şanlıurfa beyoğlunda bina çöktü TURİST ekonomi bakanı çeyizde ne olur 3 kişi öldü Dragon Kapsülü ortadoğu

ABD Eski Büyükelçisi Satterfield Türkiye'ye Geliyor

ANKARA(ANKA) - ABD'nin bir önceki Ankara Büyükelçisi, yeni ABD Afrika Burnu Özel Temsilcisi Büyükelçi David Satterfield Kenya, Mısır, BAE, Türkiye ve İsrail'i içine alan bir resmi geziye çıkıyor.



Gezi 4 Şubat'a kadar sürecek. Özel Temsilci Satterfield gezisi sırasında özellikle Sudan'da sivil yönetimin desteklenmesi ve Afrika Burnu'nda barış ve refahın desteklenmesine yönelik hükümet yetkilileri ve ana paydaşlarla görüşmeler yapacak.

Bu ziyaretler sonrası Özel Temsilci Satterfield, Suudi Arabistan, Sudan ve Etyopya'ya gidecek. Kendisine yine Afrika Burnu'nda barış, istikrar ve demokrasinin ilerlemesine yönelik ikili temaslarda bulunacağı ziyaretlerinde ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Molly Phee eşlik edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.