Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Beyaz Saray ve Pentagon'dan Terör Saldırısına Kınama

Beyaz Saray ve ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Ankara'daki terör saldırısını güçlü bir şekilde kınadı.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Ned Price, yaptığı yazılı açıklamada, "ABD, Ankara'da yaşanan terör saldırısını en güçlü şekilde kınamaktadır" ifadesine yer verdi.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Price, "Terör tehdidiyle mücadelede NATO müttefikimiz Türkiye ile güçlü ortaklığımızı tekrar teyit ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

ABD Savunma Bakanı Ashton Carter da yaptığı açıklamada, "Savunma Bakanlığı adına Ankara'daki bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Düşüncelerimiz bu derin trajedide yaralananlarla birliktedir" yorumunu yaptı.

Carter, hain saldırıyı güçlü bir şekilde kınadığını kaydederek, "Türk dostlarımızla dayanışma içindeyiz. Bu saldırı, sadece teröre karşı verdiğimiz mücadelede işbirliğimizi derinleştirecektir" ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.