Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Boeing, Çin’deki Tesisine İki Yeni Hat Daha Ekleyecek

Boeing’den yapılan açıklamaya göre, Boeing ve Taikoo (Shandong) Aircraft Engineering Co. Ltd.’nin (STAECO) Çin’deki 737-800 Boeing Converted Freighter (BCF) kapasitesi artırılacak. Boeing China, 2022’de, Doğu Çin’in Shandong Eyaleti, Jinan kentindeki STAECO tesisine 737-800BCF’lik iki uçak dönüşüm hattı ekleyecek.



İki yeni hat, sırasıyla ilk çeyrekte ve 2022 yılının ortalarında yolcudan yük uçağına dönüştürme çalışmalarına başlayacak. Her iki yeni hat da faaliyete geçtiğinde, STAECO, 737-800BCF’ye odaklanan yedi dönüşüm hattına sahip olacak.

737-800BCF, dünya çapında 19 müşteriden 200’den fazla sipariş ve taahhüt alan dar gövdeye dönüştürülmüş bir kargo uçağı modeli. Boeing, önümüzdeki 20 yıl içinde 1.720 kargo uçağı dönüşümüne ihtiyaç duyulacağını tahmin ediyor. Bunlardan 1.200’ü, talebin yüzde 40’ı Asyalı taşıyıcılardan gelen dar gövdeli dönüştürülmüş modeller olacak.

Anahtar Kelimeler:
çinBoeing
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.