Öne Çıkanlar filistin yök Metina Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal berlin ırak Koronavirüs Zeytin Dalı Harekatı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan milli savunma bakanlığı Çetin Düz Kimdir Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Çin, Afganistan’ın Da Aralarında Olduğu 10 Az Gelişmiş Ülke İçin Gümrükleri Sıfırladı

Çin’in aralık itibarıyla Afganistan dahil 10 ülkeden gelen ürünlerin yüzde 98’ine sıfır gümrük tarifesi uygulayacağı bildirildi.

Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu tarafından yapılan son duyuruda, Çin’in 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren, Afganistan, Benin Cumhuriyeti, Burkina Faso, Gine-Bissau Cumhuriyeti, Lesoto Krallığı, Malavi Cumhuriyeti, Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti, Tanzanya, Uganda ve Zambiya olmak üzere en az gelişmiş 10 ülkeden gelen ürünlerin yüzde 98’ine sıfır gümrük tarifesi uygulayacağı belirtildi. İlerleyen günlerde Çin’le diplomatik ilişki kuran tüm en az gelişmiş ülkelerin ürünlerine benzer tarife uygulanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.