Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan recep tayyip erdoğan çin chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri

Çin ile ABD Arasında Ekonomi Çalışma Ekibi Kuruldu

Çin ve ABD liderlerinin Bali görüşmesinde varılan konsensüsün yerine getirilmesi hedefiyle, Çin ile ABD arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri yürüten Çin Başbakan Yardımcısı He Lifeng ve ABD Maliye Bakanı Janet Yellen’in vardığı fikir birliği doğrultusunda, Çin ve ABD, ekonomik çalışma ekibi ve finansal çalışma ekibi dâhil olmak üzere ekonomik alanlarla ilgili çalışma ekiplerinin kurulması için mutabakata vardı.



Ekonomik çalışma ekibi iki ülkenin maliye bakanlıklarından bakan yardımcısı düzeyindeki yetkililer, finansal çalışma ekibi ise Çin Halk Bankası ve ABD Maliye Bakanlığı’ndan bakan yardımcısı düzeyindeki yetkililer tarafından yürütülecek. İki çalışma ekibi, ekonomik ve finansal alanlardaki konular üzerinde istişarede bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.