Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser başbakan binali yıldırım

Çin, KOVİD-19 Salgınında Karantina Süresini 5+3 Güne İndirdi

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu bugün KOVİD-19 önleme ve kontrolünü daha optimize etmek için yeni önlemleri açıkladı. Yeni önlemler uyarınca, KOVİD-19 vakalarıyla yakın temaslarda bulunanlar için uygulanan 7 günlük merkezi ve 3 günlük ev karantinası, 5+3’e indirilecek. Yurt dışından gelenler için de karantina süresi 5+3’e düşecek.



Ulusal Sağlık Komisyonu’nun açıklamasında ayrıca, yurtdışından gelen uçuşlara yönelik devre kesici uygulamasının iptal edileceği belirtildi. Çin’e seyahat eden yolcuların daha önce uçuğa binmeden 48 saat önce alınmış iki ayrı negatif test sonucu sunmaları gerekiyordu. Yeni düzenlemeyle uçuştan önceki test sayısı da bire indirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.