Öne Çıkanlar galatasaray Kuşadası Belediyesi bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 konser

Çin’in Mali Gelirleri 9 Ayda 16.67 Trilyon Yuana Ulaştı

Yılın ilk üç çeyreğinde, Çin’in mali geliri büyüme trendini sürdürdü ve mali harcamalar makul ölçüde hızlandırıldı. Çin Maliye Bakanlığı, ulusal mali gelir ve giderlerin işleyişine ilişkin verileri açıkladı. Verilere göre, ilk üç çeyrekte bütçe geliri, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 8.9 artışla 16.67 trilyon yuan oldu. Ulusal vergi gelirlerinde yüzde 11.9’luk bir artış kaydedildi.



Aynı dönemde bütçe harcamaları, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3.9 artarak 19.79 trilyon yuanı buldu. Maliye Bakanlığı’nın açıklamasına göre, bu veriler, kilit alanlardaki harcamaların makul bir şekilde yönetildiğini gösteriyor.

Anahtar Kelimeler:
çinÇinin Mali Geliri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.