Öne Çıkanlar galatasaray anadolu efes trabzonspor Göztepe basketbol transfer ithalat sanayi üretim endeksi Mart 2024 kurulan şirket sayısı Elektronik sigaralar Mirat İblisin Laneti ve Gudubet (Ölmek İstemiyorum) Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği

Donald Trump: Rusya Hazır Ol, Füzeler Geliyor

ABD Başbanı Donald Trump, ülkesinin Doğu Guta'taki Duma ilçesinde gerçekleştirildiği bildirilen kimyasal saldırıya misillemesi olarak ABD’nin Suriye rejimine karşı olası bir askeri eylemine ilişkin Rusya’dan yapılan uyarılara sosyal medyadan yanıt verdi. Trump, Twitter üzerinden “hazır ol Rusya çünkü füzeler geliyor” dedi.

Donald Trump, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “Rusya, Suriye’ye ateşlenecek tüm füzeleri düşürme sözünü veriyor. Hazır ol Rusya çünkü geliyorlar, güzel, yeni ve ‘akıllı!’” ifadelerini kullandı.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad için “Gazla Öldüren Hayvan” nitelemesini yapan Trump, Rusya’nın “halkını öldüren ve bundan zevk alan” Esad ile ortak olmaması gerektiğini de yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.