Öne Çıkanlar bitlis atlasglobal ırak müezzinoğlu patlama açıklaması DEVLET TERÖR İRTİBATLI KAMU ÇALIŞANLARINDAN TEMİZLENİYOR ikinci yarı yeni akite saldırı cevdet yılmaz kalkınma bakanlığı sanayi üretim artışı en düşük kurban fiyatı terör

Ensari Ankara'da Astana Sürecini Görüşecek

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Cabir Ensari’nin Moskova ziyaretinin ardından bölgesel gelişmeleri ve Astana sürecini görüşmek üzere bu sabah Ankara’ya gittiği bildirildi.

Fars Haber Ajansı, “Dışişleri Bakanı Yardımcısı Ensari Moskova ziyaretinin ardından Ankara’ya gitti” başlıklı haberinde Dışişleri Bakanı Yardımcısı Hüseyin Cabiri Ensari’nin bölgesel gelişmeleri ve Astana sürecini görüşmek üzere bu sabah Ankara’ya gittiğini belirtti.

“Cabiri Ensari, bundan önce de Moskova’yı ziyaret ederek Rus yetkililerle Suriye gelişmelerini ve Astana sürecini ele almıştı” dediği haberinde, “Bu ziyaretlerin İran, Rusya ve Türkiye Astana sürecinin garantör ülkeleri olmaları göz önünde bulundurulduğunda önem arz ettiği belirtiliyor” sözlerini de kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.