Fars: Suriye Ordusu İdlib’de Büyük Operasyona Hazırlanıyor

Esad rejiminin başlıca destekçilerinden İran’da medya Suriye ordusunun İdlib’te “büyük bir operasyona hazırlandığı” öne sürülüyor.

Fars News, “Suriye kuvvetleri, İdlib’te büyük bir operasyona hazırlanırken teröristler alarma geçti” başlığı ile verdiği haberde, “Hükümet kuvvetleri, İdlib, Lazkiye, Hama ve Halep illerinde çok yakında yapılacak büyük çaptaki operasyon için muhabere kabiliyetini güçlendirirken Suriye’nin kuzeybatısında konuşlanmış terör örgütleri, Cumartesi günü (bugün) alarma geçti” dedi.

Suriye ordusunun Lazkiye’nin kuzeydoğusuna, Hama’nın kuzeyine ve İdlib’in güneyine yüzlerce asker ile tank, personel taşıyıcısı ve zırhlı araçları dahil büyük miktarda askeri teçhizat gönderdiği de belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.