Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd chp tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli rusya deprem CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İsrail Pandemi

Hainan’da Vergiden Muaf Perakende Satış Hacmi 22 Milyar Dolara Ulaştı

Çin’in güney ucunda yer alan Hainan Serbest Ticaret Limanı’nda 11 Nisan’a kadar gerçekleştirilen vergiden muaf perakende satış miktarı 150 milyar yuana (yaklaşık 22 milyar dolar) ulaştı. Alışveriş yapanların sayısı 23 milyon 520 bin kişiye ulaştı ve satılan malların sayısı 226 milyonu buldu.
 


Son yıllarda dışa açıklık seviyesinin yükseltilmesi ve iş ortamının iyileştirilmesi nedeniyle, Hainan Serbest Ticaret Limanı, küresel yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Limanda 1 yıl içinde seri üretime geçen Kanadalı çikolata şirketi Green Chocolate Works’un Hainan Şubesi Müdürü Meng Weiwei, “Hainan Serbest Ticaret Limanı bize iyi bir gelişme fırsatı sağladı. Burada çalışma verimliliği yüksek ve kısa bir sürede Hainan’daki piyasaya girdik. Bundan sonra ürünlerimizi Güneydoğu Asya ülkelerine satacağız” şeklinde açıklama yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.