Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 Kuşadası Belediyesi pkk

KOVİD-19 Önlemleri Gevşeyen Beijing’de Uçuşlar İkiye Katlandı

Çin’in başkenti Beijing’deki iki uluslararası havalimanında trafiğin tekrar yoğunlaşmaya bağladığı bildirildi. Çin’de KOVİD-19 salgınına karşı tedbirlerde yapılan son düzenlemelerin ardından Beijing Başkent Uluslararası Havalimanı ve Daxing Uluslararası Havalimanı’nda uçak seferlerinde artış eğilimi başladı.



İki havalimanında dün gerçekleştirilen uçak seferleri ayın başına kıyasla yüzde 169 yükseldi. İki havalimanındaki uçak seferlerinin çok yakında 2019 yılının aynı döneminin yüzde 70’ine ulaşması bekleniyor.

Beijing Başkent Uluslararası Havalimanı ve Daxing Uluslararası Havalimanı kısa süre önce, KOVİD-19’a karşı nükleik asit test sonucu ve sağlık kodu gösterilmesi, ayrıca sıcaklık ölçümü gibi uygulamaların kaldırıldığını duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.