Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Mısır, ‘Terör Yuvaları’na Karşı Operasyon Başlattı

Mısır ordusunun Sina yarımadasında “terör yuvaları”na karşı büyük bir operasyon başlattığı bildirildi.

Ordu Sözcüsü Tamer El Refai, yaptığı açıklamada Mısır ordusunun Sina’nın çeşitli bölgelerinde yoğunlaşan güvenlik baskınlarının bir parçası olarak bugün “terör yuvaları ile silah ve cephane depolarını hedef aldığını” duyurdu.

Sözcü, Sina’nın kuzey ve orta bölgelerinde hedef alınan “terör yuvalarının, aşırı unsurlarca askerler ve sivilleri hedef almak için kullanıldığını” belirtti.

Açıklamaya göre, hem ordu hem de polis, ülke çapındaki “hayati bölgelerde güvenlik önlemlerini yoğunlaştırıyor.

Egypt Today, bu konudaki haberinde güvenlik güçlerinin “terör unsurlarının ikmal hatlarını kesmek amacıyla deniz ve kara sınırlarının güvenliğini de sıkılaştırdıklarını kaydetti.  

Habere göre,  ordu tarafından bugün erken saatlerinde yapılan diğer bir açıklamada ise“teröristlere yönelik kapsamlı güvenlik baskınlarını gerçekleştirmek amacıyla ülkedeki çeşitli illerinde alarm düzeyinin yükseltildiği de bildirilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.