Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Akar’dan Özür Diledi

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’dan özür diledi.

Halifax Uluslararası Güvenlik Forumu’na katılmak üzere Kanada’da bulunan Orgeneral Akar, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile bir araya geldi. Akar’ın Kanada’da olduğunu öğrenen Stoltenberg’in talebi üzerine gerçekleşen görüşmede tatbikat krizi ele alındı. Yaptığı yazılı açıklamanın ardından Akar’dan yüz yüze de özür dileyen Stoltenberg, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Öte yandan Stoltenberg, krize sebep olan personelin NATO ile bağının bulunmadığını ve olay hakkında bir soruşturma yürütüldüğünü ifade etti. Muhatabına askeriyede bulunan hiyerarşik düzeni hatırlatan Orgeneral Akar, soruşturmanın iki siville sınırlı kalmaması gerektiğini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.