Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem erdoğan gündem başlıkları çin Covid19 recep tayyip erdoğan türk telekom CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Rusya: ABD Suriye’ye Saldırırsa Füzelerini Ve Fırlatıldıkları Yerleri Vururuz

Rusya’nın Beyrut Büyükelçisi Aleksander Zaspıkin, ABD’nin Suriye’ye füze saldırısı düzenlemesi halinde Rusya'nın bu füzeleri vuracağını, fırlatıldıkları yeriyse hedef alacağını söyledi.

Zaspıkin Lübnan’da yayın yapan El Manar televizyonunu demecinde, “Rusya, ABD’nin Suriye’ye yönelik herhangi bir saldırganlığıyla ilgili olarak karşısında Devlet Başkanı’nın (Vladimir Putin) açıklamasında dediklerini yerine getirecektir, Amerikan füzelerini vurup, ateş açılan yerlere saldırı düzenleyecektir” dedi.

Sputnik ise “Rusya Büyükelçi’nin bu açıklaması, Suriye’nin Doğu Guta bölgesinde silahlı grupların denetimindeki son yer olan Duma'da ordunun kimyasal saldırı düzenlediği iddialarının ortaya atılması, ABD’nin de bu iddiaları gerekçe gösterip harekete geçeceği tehdidinde bulunması nedeniyle ilişkilerin hayli gerildiği bir döneme denk geliyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.