Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi bugünün gündem özeti atama

Rusya Savunma Bakanı, ABD ve NATO’yu Uyardı

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, bugün başlayan 10. Beijing Xiangshan Forumu’na katıldı. Forumda bir konuşma yapan Şoygu, Batı’nın Rusya ile çatışmayı tırmandırma çizgisinin nükleer silah sahibi ülkeler arasında dolaysız askeri çatışma riski yarattığını ve bunun felaket getirebileceğini belirtti.



Şoygu, ABD ve NATO’nun halen Rusya’nın güvenliğini zedelemek ve Rusya’yı direnme iradesinden yoksun bırakmak istediğini, ancak Rusya’nın özel askeri operasyonlarının ABD ve NATO’nun planının başarısızlığına işaret ettiğini dile getirdi.

Çin ile Rusya arasındaki ilişkinin dünya için bir örnek olduğunu vurgulayan Şoygu, düşmanca nükleer darbeye uğramaları veya ülkenin varlığının tehditlerle karşı karşıya bulunması halinde nükleer silah kullanabileceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.