Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Rusya’dan Antalya’ya Giden Pegasus Uçağı Kazakistan’a Acil İniş Yaptı

Rusya’nın Novosibirsk kentinden Antalya’ya giden Pegasus Havayolları'na ait bir uçağın motor arızası nedeniyle Kazakistan’ın Atırav kentine acil iniş yapmak zorunda kaldığı bildiriliyor.

Sputnik’e göre, Kazakistan Yatırım ve Kalkınma Bakanlığı'nın sivil havacılık komitesinden yapılan açıklamada, bugün sabah saatlerinde, Novosibirsk-Antalya charter seferi yapan Pegasus Havayolları'na ait Boeing 737 tipi yolcu uçağından motor arızası ihbarının geldiği belirtildi.

-"SORUNSUZ İNİŞ"-

Açıklamada, "Mürettebat, Atırav havalimanına acil iniş kararını aldı" dendi. Bu arada 190 yolcu ve 6 mürettebatın bulunduğu uçağın sorunsuz iniş yaptığı kaydedildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.