Öne Çıkanlar obezite Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı Muratbey şanlıurfa TURİST Ticaret Bakanı Ömer Bolat Dublör Filmi Guınness Dünya Rekorlarına Girdi Dublör filmi ne zaman vizyona girecek

“Siyaset Spora Zarar Vermemeli”

Singapur’da yayımlanan The Straits Times gazetesinde yayımlanan yazıda, ABD’li yetkililerin Beijing Kış Olimpiyat Oyunları’na katılmama kararı “hayal kırıklığı” olarak nitelendi.

“Siyaset spora zarar vermemeli” başlığını taşıyan yazıda, Washington’un kararının Çin’in uluslararası toplumdaki imajına gölge düşürmeyi amaçladığı ifade edildi. Yazıda, “Halbuki, ABD’den üst düzeyli yetkililerin Beijing Kış Olimpiyat Oyunları’na katılması, Çin ve ABD arasındaki anlaşmazlıkların çözülmesine yararlı olabilirdi.” sözü kullanıldı.

Yazıda, sporcuların Beijing’de dostça bir ortamda temas kurmalarının ve mücadele etmelerinin siyasetçiler ve diplomatlar için de iyi bir örnek oluşturacağının altı çizildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.