Öne Çıkanlar terörist abd rusya Koronavirüs chp cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ATO Başkanı Gürsel Baran İsrail deprem

Türkiye’ye Geçmeye Çalışan Altı Göçmen Irak Sınırında Donarak Öldü

Irak Kürt Bölgesi’nden Avrupa’ya gitmek üzere Türkiye’ye geçmeye çalıştıkları sanılan 9 yasa dışı göçmenden 6’sının sınır bölgesinde donarak öldüğü bildiriliyor.

Rudaw İngilizce’ye göre, Türkiye’ye geçmeye çalıştıkları sanılan 9 kişiden 6’sı, sert hava koşullarının etkisiyle donarak öldü.

Bir anne ve dört çoğunun sınırın Iraklı tarafında öldükleri bu arada, Türkiye’ye giren dört kişinin Türk askerlerince gözaltına alındığı, bu kişilerin arasında bulunan bir çocuğun kurtarılamadığı belirtiliyor.

Soran polis sözcüsü, Rudaw’a yaptığı açıklamada söz konusu kişilerin üzerinde kimlik veya herhangi bir belgenin bulunmadığını belirtirken, “Elde ettiğimiz bilgilere göre Araplar ancak Suriyeli mi, Iraklı mı, emim değiliz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.