Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Hadise elazığ Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya palandöken mısır fatih terim doğalgaz terör

Xinjiang’ın Turistik Mekânlarını İHA İle Gezmek Mümkün Olacak

İnsansız hava aracı (İHA) ile Xinjiang’ın güzel dağları ve nehirleri arasında mekik dokuyup kuş bakışıyla güzel Xinjiang’ı izlemek, adım adım gerçekleşiyor. Bilim kurgu filmlerindeki bir sahne gibi, kısa süre içinde Xinjiang’ın gökyüzünde İHA ile gezmek mümkün olacak.



2 sivil şirket 24 Mart’ta iş birliği anlaşmasını imzalayarak birlikte binek İHA işletme şirketini kuracaklar ve Xinjiang’ın turistik mekânlarında alçak irtifa turizm programını geliştirecekler. Önümüzdeki 5 yıl içinde Xinjiang’a 120 İHA’nın getirilmesi bekleniyor. Bu İHA’ların öncelikle Tianchi Gölü ve Yanan Dağlar gibi destinasyonlarda kullanılacağı bildirildi.

Bugüne kadar Çin’in Guangzhou, Zhaoqing ve Sanya gibi kentlerinde alçak irtifa turizmi için deneyler yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.