Öne Çıkanlar palandöken Hakkari bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör gündem özeti abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin gündem başlıkları elazığ EMİNE ERDOĞAN

Zarif: Ortadoğu’da En Az 80 Nükleer Başlık Var

ABD’nin İran nükleer anlaşmasından çekilmesinden sonra diğer taraflar anlaşmanın korunmasına yönelik çabalar sürdürürken İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif “Ortadoğu’ya konuşlanmış en az 80 nükleer başlık var. Hiç biri de İran’da değil" dedi.

Cevad Zarif, Twitter üzerinden “Ortadoğu’ya konuşlanmış en az 80 nükleer başlık var. Hiç biri de İran’da değil. Bunlar, uyduruk, İran’ın hırslarından durmadan söz eden savaş kışkırtıcısının ellerinde. Bölge ve ötesi için gerçek tehdit konusunda bir tartışmanın yapılması zamanı çoktan geldi” mesajını paylaştı.

Bu arada, Zarif twitter hesabında ayrıca "Dünya nükleer güçleri” başlıklı bir tabloya da yer verdi. Tabloda İsrail’in elinde “80 nükleer başlığın” olduğu belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.