Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat merkez bankası çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Akşener Gürer

36 Farklı Ülkeden 363 Bilim Adamı Çankaya’da

Çankaya Üniversitesi, 20. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında matematik dehalarını bir araya getiriyor. 27 Nisan’da başlayıp, 29 Nisan’da sona erecek Uluslararası “Mühendislikte Matematiksel Yöntemler” Çalıştayı’na (MME-2017) Kuzey ve Doğu Amerika, Hindistan, Avrupa ve Uzak Doğu’yu da içeren 36 farklı ülkeden 363 araştırmacı katılacak. Akademisyen, sanayici ve mühendislerden oluşan bilim adamları, çalıştay sayesinde öğrenciler ve genç araştırmacılarla bir araya gelip, yeni projelerin oluşmasına katkıda bulunacak.
 
Alanında tanınmış konuşmacılar
 
Mühendislikte Matematiksel Yöntemler Çalıştayı, Çankaya Üniversitesi Matematik Bölümü’nün organizasyonu olup, çalıştayın başkanlığını Çankaya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kenan Taş, eş başkanlığını Prof. Dr. J. A. Tenreiro Machado ve Prof. Dr. YangjianCaıI yapıyor. Çalıştayın davetli konuşmacıları arasında alanında tanınmış Prof. Dr. Albert C. J. Lou ve Prof. Dr. DraganDjordjevıcda bulunuyor.   
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.