Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan haberleri meb adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP İzmir Milletvekili Kani Beko TOGG Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Uzaktan Eğitim AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz

AES’ten Nagehan Alçı’ya Tepki

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici, gazeteci Nagehan Alçı’nın son yazısına tepki gösterdi.

AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici'nin açıklamaları şöyle;

"Hanımefendi daha önce ‘öğretmenler rahata alıştı’ demişti, şimdi de yüz yüze eğitimin başlaması için öğretmenlerin ses çıkarmadığından bahsetmiş. Uzaktan eğitimin ne kadar yorucu olduğunu, öğrenme kayıplarının her geçen gün arttığını en iyi bilen öğretmenlerdir.
Okulların yüz yüze eğitime başlama veya uzaktan eğitime geçme kararını verenler öğretmenler değildir! Öğretmenler ‘yüz yüze eğitimin sorunsuz başlayabilmesi ve devam edebilmesi için öncelik turizmde değil eğitimde olmalıdır’ diye haykırıyor ancak duymak isteyen kulaklar duyuyor. 
Eğitimi o kadar düşünüyorsanız önceliğin neden eğitim olmadığını, okulların yüz yüze eğitime geçebilmesi için tüm koşulların neden hala sağlanamadığını yazın, şu süreçte fedakarca çalışan öğretmenler üzerindeki kötü düşüncelerinizi çekin!"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.