Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

"Ağzı Olan Konuşuyor!"

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, "Uzman ve başöğretmen düzenleme usulünü kabul etmeyenler boş öğretmen" şeklinde hakaret eden sözde köşe yazarına tepki gösterdi.

"Bu nasıl bir ahlaktır ki, kariyer düzenlemesi ile ilgili sergilenen eleştiri ve önerileri adeta kendini geliştirememiş yetersizlerin tepkisi olarak nitelendirebiliyor?" diye soran Geylan, eğitimle ve eğitimcilerle ilgili konuşanların ideolojik saplantıları ve siyasi hesaplarından arınarak gündeme dahil olması gerektiğini kaydetti.

Geylan, "Aksi halde örnekteki boş boğazlıkta görüldüğü gibi saçmalıklarla dolu lakırdılar dökülür dillerinden" diye konuştu. “Eğitimle ve eğitimcilerle ilgili konuşanlar, ideolojik saplantıları ve siyasi hesaplarından arınarak gündeme dahil olmalıdır” diye konuştu.

Geylan şunları kaydetti:

“Eğitimle ve eğitimcilerle ilgili konuşanlar, ideolojik saplantıları ve siyasi hesaplarından arınarak gündeme dahil olmalıdır. Aksi halde, örnekteki Boşboğazlıkta görüldüğü gibi, saçmalıklarla dolu lakırdılar dökülür dillerinden…

Bu nasıl bir anlayıştır ki, neredeyse tüm Cumhuriyet tarihi boyunca ortaya konulan eğitim mücadelesini tahkir edebiliyor?

Bu nasıl bir kafadır ki, eğitimde yaşanan sorunların baş müsebbibi olarak öğretmeni işaret edebiliyor?

Bu nasıl bir ahlaktır ki, kariyer düzenlemesiyle ilgili sergilenen eleştiri ve önerileri, adeta “kendini geliştirememiş yetersizlerin tepkisi” olarak nitelendirebiliyor?

Bu nasıl bir terbiyesizliktir ki, mevcut uzman ve başöğretmen düzenleme usulünü kabul etmeyenlere BOŞÖĞRETMEN diye hakaret edebiliyor?”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.