Öne Çıkanlar bitlis ırak atlasglobal çin ukrayna janet yellen faiz oranı değişmedi en düşük kurban fiyatı fiyatlar tbmm terör abd

ALES Başvurusu İçin Bugün Son Gün

2016 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2016-ALES) İlkbahar Dönemi Sınavı, 8 Mayıs 2016 tarihinde saat 09.30’da yapılacak. 17 Mart’ta başlayan başvurular için bugün son gün.

Türkiye'de bir lisansüstü eğitimi programında öğrenim görmek isteyen adayların girmek zorunda olduğu ALES'e yabancı uyruklular da girebilecek.

Yükseköğretim kurumlarının öğretim elemanı ihtiyacının karşılanması amacıyla veya kamu kurum ve kuruluşlar adına lisansüstü öğrenimi görmek üzere yurt dışına gönderilecek adayların seçiminde de bu sınavın sonuçları kullanılacak.

Sınava başvurmak isteyen adaylar kılavuz ile aday başvuru formunu ÖSYM'nin “http://www.osym.gov.tr” internet adresinden edinebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.