Öne Çıkanlar bitlis Miraç Filminin konusu atlasglobal ırak ukrayna çin abd en düşük kurban fiyatı Acıbadem Altunizade Hastanesi Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Gürhan Şişman Mart 2024 Hizmet Üretici Fiyat endeksi 2024 yılı I. Çeyrek Turizm Geliri Sıtma Belirtileri nelerdir

ALES Sonbahar Kitapçığı Ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

ÖSYM, 2016-ALES sonbahar dönemi temel soru kitapçığını ve cevap anahtarını yayımladı.

ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre, 18 Aralık 2016’da gerçekleştirilen ALES sonbahar dönemi sınavının temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı. Söz konusu açıklamada, “2016-ALES (Sonbahar Dönemi) Soruları, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz” ifadeleri kullanılırken kitapçığa şu adresten ulaşılabilecek:
http://www.osym.gov.tr/TR,12852/2016-ales-sonbahar-donemi-temel-soru-kitapcigi-ve-cevap-anahtari--10.html

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.