Öne Çıkanlar terörist Koronavirüs abd rusya chp CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin gündem özeti tbmm Pandemi ATO Başkanı Gürsel Baran MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Geylan: “Halk Eğitim Merkezleri Pandemi Sürecinde Yüz Akımız Oldu”

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, 17.06.2020 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette, Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolğun ve Ankara 1 No’lu Şube Başkanı İzzet Fakılı da eşlik etti.

Halk Eğitim Merkezleri ve Olgunlaşma Enstitülerinin salgın döneminde 30 milyon maske üretimi yaparak sağlık çalışanları ve güvenlik görevlilerimiz başta olmak üzere kamu çalışanlarının ihtiyacını karşıladığını bildiren Genel Başkan Geylan, salgın döneminde  eğitim çalışanlarının ortaya koyduğu performansın milletimizin takdirine takdirine mazhar olduğunu kaydetti. Geylan açıklamasında, “Salgın döneminin başlamasıyla birlikte eğitim çalışanlarının ortaya koyduğu performans milletimizin takdirine mazhar oldu.

Halk Eğitim Merkezleri, Olgunlaşma Enstitüleri ve Meslek Liselerimiz maske, sıhhi temizlik ürünleri, koruyucu giysi ve solunum cihazı üretimleriyle algın sürecinde ülkemizin gururu oldular.

Halk Eğitim Merkezleri ve Olgunlaşma Enstitülerinde 30 milyon maske üretimi yapılarak, başta sağlık çalışanları ve güvenlik görevlilerimiz olmak üzere kamu çalışanlarının maske ihtiyacı karşılandı.” dedi.

Ayrıca Genel Başkan Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun ve Ankara 1 No’lu Şube Başkanı İzzet Fakılı ile birlikte,  Yaygın Eğitim Genel Müdürü Sayın Yusuf Büyük’ün yanı sıra Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ve Sosyal, Kültürel Eğitimler ve Faaliyetler Daire Başkanı Meral Altınkaya’yı ziyaret ederek, milletimiz adına Halk Eğitim Merkezi çalışanları adına teşekkürlerini bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.