Hacettepe 50. Yıl Mezunlarını Uğurluyor

Hacettepe Üniversitesi, kuruluşunun 50. yılında ön lisans ve lisans eğitimlerini tamamlayan 8 bin 400 öğrenciye diplomalarını veriyor.

Bu yıl 50. dönem mezunlarını verecek olan Hacettepe Üniversitesinin 19-23 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek mezuniyet törenlerinde binlerce öğrenci kep atacak. Yoğun bir öğrenim sürecinin ardından, 14 fakülte ve 3 yüksekokuldan mezun olacak yaklaşık 8 bin 400 öğrenci diplomalarını alacak. Beytepe ve Sıhhiye Yerleşkelerinde yiyecek-içecek stantlarının da açılacağı törenler, öğrenci ve öğretim üyeleriyle birlikte ailelerin de katılımıyla gerçekleşecek. 19 Haziran Pazartesi günü, Sağlık hizmetleri Meslek Yüksekokulunun diploma töreniyle başlayacak olan mezuniyet maratonu, 23 Haziran’da, Tıp Fakültesinin töreniyle son bulacak. Hacettepe Üniversitesi 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Mezuniyet Törenleri, Beytepe Yerleşkesi Kongre Merkezi ve Amfi Tiyatro’da, Sıhhiye Yerleşkesi Kültür Merkezi M Salonu ve Açık Amfi’de yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.