Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi bugünün gündem özeti tarım

Kanada Her Yerden Öğrenci Çekiyor

Üniversite sınavlarının sonuçlarının beklendiği şu günlerde US News & World Report ve Wharton Business School dünya genelinde en iyi üniversiteleri sıraladı. Rapora göre yurt dışı üniversite eğitiminde Kanada en çok tercih edilen ülkeler arasında yer alıyor. 

Tüm dünyada üniversite tercihlerinin konuşulduğu şu günlerde US News & World Report ve Wharton Business School dünyaca ünlü okulları sıraladığı bir rapor yayımladı. Rapora göre yurtdışı üniversite eğitiminde en çok tercih edilen ülkelerin başında Kanada geliyor.

Dünyanın en iyi eğitim kurumlarına ev sahipliği yapan ülkelerden Kanada’da Carleton University, Brock University, Waterloo University öne çıkıyor.

Yurt dışında eğitim almak isteyenlere tavsiyeler veren DinamoEdu’nun Kurucu Ortağı Fatih Kuran, “Üniversite sınavlarının ardından yurt dışında yer alan üniversitelere gitmek için bize danışanların sayıları da her geçen gün artıyor. DinamoEdu olarak Toronto ve İstanbul ofislerimizde temsilciliğini yaptığımız okullar ile öğrenciler arasında köprü kurarak öğrencinin isteğine göre en doğru okulu bulmaya çalışıyoruz. Yapılan çeşitli araştırmaların hepsinde dünyanın en iyi eğitim veren ülkeleri arasında yer alan Kanada öğrencilere sunduğu olanaklarla da dikkat çekiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.