Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Afrin Halka arz bugünün gündem özeti atama dünya sağlık örgütü

Mamak’ta Öğretmenler Buluştu

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 24 Kasım Öğretmenler Günü programına Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, ilçedeki okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 
Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda Mamak Kaymakamı Ali Mantı, “Öğretmenlerimiz ülkemizin her kösesinde görev yapıyor. Sizlerden istirhamım, doğru düşünen, hak ve hakikati savunan, ülkesine ve milletine bağlı nesiller yetiştirmenizdir” diye konuştu.
Toplumların ilerlemesinin eğitime mümkün olacağını söyleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sizler bu milletin istikbalini hazırlıyorsunuz. Gönülden gelen çok önemli bir vazife icra ediyorsunuz” dedi. Mamak İlçe Mili Eğitim Müdürü Rahmi Güney ise programda, “Bir harfin yükü bir dağ yükü gibidir. Harfle sembolleşen ilimdir, irfandır, erdemdir” şeklinde konuştu.
 
Adaylığı sona eren öğretmenler yemin etti
Programda Mamak’ta bulunan okullarda öğretmenler arası yapılan resim, şiir, mektup yarışmasında dereceye giren öğretmenlerin plaketleri verildi. Adaylığı sona eren öğretmenler programda yemin etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.