Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Öğretici: “Öğretmenler Kimsenin Şamar Oğlanı Değildir!”

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde kaymakamın öğretmene hakaret etmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

AES Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici’nin açıklamaları şöyle;

“Nesiller yetiştiren öğretmenlerimiz en çok da saygıyı hak ederken, bir mülki idare amirinin okul ziyaretinde sınıfına girdiği bir öğretmene hakaretleri kabul edilemez. Öğretmenler gününde, öğretmenler günü programında, öğretmen zannettiği kişiyi herkesin içinde azarlayan valiyi de, sınıfına girdiği öğretmene öğrencilerinin yanında hakaret eden kaymakamı da görmüş olduk.
Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘Unutmayınız ki Cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir’ sözünü birilerinin çok sık okuması lazım. İçişleri bakanlığı ilgili kaymakam hakkında gereğini yapmalıdır, takipçisi olacağız.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.