Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Öğretici: "Öğretmenlik Meslek Kanunu Öğretmenler Ve Paydaşlar İle Paylaşılmalıdır"

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici, Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öğretmenlerin, paydaşların içeriğini bilmediği bir tasarı TBMM'ye gelmesin; taslak paydaşların görüşlerine açılsın ifadelerini kullandı.

Öğretici'nin açıklamaları şöyle;

"Milli Eğitim Bakanı sayın Mahmut Özer Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi'nin bu ay içerisinde TBMM'ye geleceğini söyledi. Öğretmenler ile ilgili kanun çıkacak ama kanunun detaylarından paydaşların, öğretmenlerin haberi yok!

En temel öncelik olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki haklarımızın korunarak ve genişletilerek yer almasını istediğimiz Öğretmenlik Meslek Kanunu taslağı bir an önce tüm paydaşların görüşlerine açılmalıdır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.