Öne Çıkanlar Hakkari doğalgaz malatya Hadise HAİNCE Russia Hadis halep DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu gündem akdeniz üniversitesi terör

ÖSYM 2017-İSG 2. Dönem Sınava Giriş Belgelerini Açıkladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), 16 Aralık’ta yapılacak İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. dönem sınavına (2017-İSG 2.Dönem) başvuran adayların, sınava girecekleri bina, salonlara atanma işlemlerin tamamlandığını bildirdi. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesini, ÖSYM’nin internet adresinden edinebilecek.

ÖSYM, 2017-İSG 2.dönem sınavına ilişkin açıklama yaptı. Buna göre 16 Aralık’ta saat 10.15’te uygulanacak sınava başvuran adayların, sınava girecekleri bina, salonlara atanma işlemi tamamlandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinebilecek.

ÖSYM’den Adaylara Saat Uyarısı

Öte yandan ÖSYM, adaylara saat 10.00'dan önce sınav binasına giriş yapılması gerektiği ve bu süreden sonra sınav binalarına alınmayacağı uyarısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.