Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Rektör Şengil'den Yangın Açıklaması: “Yangın Kısa Sürede Söndürüldü”

Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, "ilk belirlemelere göre, inşaatta kullanılmak üzere bina dışında bulunan yalıtım malzemelerinin alev alması sonucu binanın dış cephesini sınırlı olarak etkileyen kısmi bir yangın çıkmıştır. Saat 12.00 sularında itfaiyenin müdahalesi ile yangın tamamen söndürülmüş yaşanan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Yangının çıkış sebebi hususunda gerekli araştırmalar devam etmektedir” dedi. 

Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Üniversite'de meydana gelen yangına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Rektör Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil'in açıklaması şöyle:

Ankara Medipol Üniversitesi’nin Celal Bayar Bulvarı üzerindeki ek bina inşaatında kısa süreli yangın meydana geldi.  “Üniversitemizin Celal Bayar Bulvarı üzerinde bulunan ek bina inşaatında 4.08.2021 günü saat 11.15 sıralarında, ilk belirlemelere göre, inşaatta kullanılmak üzere bina dışında bulunan yalıtım malzemelerinin alev alması sonucu binanın dış cephesini sınırlı olarak etkileyen kısmi bir yangın çıkmıştır. Saat 12.00 sularında itfaiyenin müdahalesi ile yangın tamamen söndürülmüş yaşanan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Yangının çıkış sebebi hususunda gerekli araştırmalar devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

Üniversitenin ek binasında yaşanan kısmi yangın nedeniyle yeni eğitim öğretim faaliyetlerinde herhangi bir aksama yaşanmayacağını da belirten Rektör Şengil; “Ana kampüsümüzde sürdürülen tanıtım ve eğitim faaliyetlerimiz devam etmektedir” dedi.        

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.