Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı Kayaş ünlü

TBMM Başkanı Kahraman’dan Öğretmenler Günü Mesajı

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Öğretmenlerimiz hakkında taşıdığımız samimi hisleri ifade etmek için bugün özel bir fırsattır. Bu vesileyle dilimizde muallim, müderris gibi çok sayıda karşılığı olan ve okulla tanışan her insanımızda kalıcı hatıralar bırakan öğretmenlerimizi en iyi dileklerimle selamlıyorum” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Kahraman’ın mesajı şöyle:

“Öğrettikleri her harf ile üzerimizde kırk yıl hatır bırakan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum. Onlar, istikbal meşalemizin taşıyıcısı çocuklarımız ve gençlerimizin ruhi, fiziki ve zihni gelişiminde inkâr edilmez bir yere sahiptirler. Onlar, ülkemizi daha yaşanılır hale getirmek ve milletimizi medeniyet yarışında en öne geçirmek için vazifelerini fedakârca yapmaktadırlar. Onlar, kalemin ve kelamın gücünü vatanımızın her sathında gururla taşıyıp, insanımızı kendine yeterli hale getirerek, meselelerimizin çözümünü kolaylaştırmaktadırlar.

Onlar, milletimizin manevi ve maddi sahadaki gelişiminde vazgeçilmez bir yere sahiptirler. Nesillerimiz, onlardan aldıkları bilgi, sorumluluk şuuru, sorgulama ve yorumlama yeteneği ile geleceğimizi inşa edeceklerdir. Öğretmenlerimiz hakkında taşıdığımız samimi hisleri ifade etmek için bugün özel bir fırsattır. Bu vesileyle dilimizde muallim, müderris gibi çok sayıda karşılığı olan ve okulla tanışan her insanımızda kalıcı hatıralar bırakan öğretmenlerimizi en iyi dileklerimle selamlıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.