Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

TED Uludağ Yaz Kampı Başlıyor

Türk Eğitim Derneği’nin, TED Okulları öğrencileri için düzenlediği “2016 Uludağ Yaz Kampı” 23 – 30 Haziran tarihleri arasında Uludağ’da gerçekleştirilecek.
 
TED tarafından düzenlenen organizasyonla, öğrencilerin yaz döneminde sosyal ve sportif gelişim faaliyetlerine devam etmesi ve eğlenirken yeni arkadaşlıklar kurmaları hedefleniyor.
 
Öğrencilerin, deneyimli eğitmenlerle spor, sanat, İngilizce ve liderlik becerilerini geliştirmelerini ve kendi yaş grubundaki çocuklarla eğlenceli vakit geçirmelerini amaçlayan yaz kampı uluslararası okul dışı eğitim kurumu olan “Geleceğin Yıldızları” işbirliği ile gerçekleştirilecek. 
 
Michelle Cummings TED Okulları Yaz Kampı İçin Türkiye’de
 
Kansas State University Psikoloji bölümü mezunu olan ve yüksek lisansını Minnesota State University’de Deneysel Eğitim alanında yapan Michelle Cummings, 23-29 Haziran 2016 tarihlerinde Uludağ’da yapılacak olan yaz kampına katılacak. Aynı zamanda ABD’nin takım çalışmaları eğitimi alanında lider firması olan Training Wheels’in kurucusu olan Cummings, kamp boyunca öğrenciler ve eğitmenlerle özel iletişim, problem çözme ve takım oluşturma konularında çalışmalar yapacak.
 
Eğitim ve okul dışı eğitim sektörlerine kaliteli aktiviteler, kitaplar ve eğitim imkanları sunan Training Wheels özellikle iletişim, problem çözme, karar alma, hedefe ulaşma ve yüksek performanslı takım oluşturma gibi konularda katılımcılarına önemli destekler sağlıyor.
 
Kampta çalışacak 85 koçtan sekizi Türk Eğitim Derneği Access Projesi’ni tamamlamış ve daha önce yaz kampına öğrenci olarak katılmış; dört koç ise TED Okulları’ndan mezun olmuş kişilerden oluşurken, 389 kampçının 33’ü eğitimlerini Türk Eğitim Derneği bursu ile sürdürüyor.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.