Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla PUBG MOBILE CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları hatay

Ünlü Futbolcular Mehmet Topal ve Şener Özbayraklı Ankara'da Öğrencilerle Buluşacak

ANKARA(ANKA) - Futbol dünyasının iki yıldızı Mehmet Topal ile Şener Özbayraklı Gölbaşı'nda kurdukları Bilnet spor okulu müfredatı içine aldıkları "Hayvan Sevgisi" dersini "uygulamalı" şekilde gerçekleştirmek üzere okul dışına konumlandırılan besleme alanında 21 Mart Pazartesi günü saat 11'de öğrencilerle biraraya gelecek.



Topal ve Özbayraklı, geçtiğimiz yıl eğitim dünyasına örnek bir yatırım yaparak Ankara Mogan Gölü kıyısında güçlü bir eğitim kampüsünü hayata geçirmişlerdi.

13 dönüm arazi üzerine, Mogan Gölü kıyısında kurulan  anaokulu, ilkokul ortaokul ve lise olarak açılan okulda, akademik takvimin yanı sıra spor ve sosyal faaliyetleri ön planda tutarak, toplum bilinci gelişmiş bireyler yetiştirilmesi amaçlanmıştı. Bu amaç kapsamında okulda; "Hayvan Sevgisi" dersi ile de öğrencilerin hayvanlara bakışını geliştirip onlara sürdürülebilir bir dünyanın gerekleri anlatılıyor. Hayvan Sevgisi dersinin teorik anlatımla kalmaması için bakıma muhtaç çeşitli hayvanların okul bünyesinde bakıldığı bir birim dahi kurulmuştu.

Öğrencilerin “Sokak hayvanları için de mama istiyoruz” talebini yerine getiren iki yıldız futbolcu, okul dışına konumlandırılan sokak hayvanlarını besleme alanını görmek ve öğrencilerle bir araya gelmek için 21 Mart Pazartesi günü saat 11.00’da Bilnet Okulları Mogan Kampüsü'nde olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.