Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

YÖK Başkanı Saraç: “YÖK Dersleri Platformunu” Hizmete Açtık

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, "Üniversite öğrencilerine çeşitli dijital ders materyalleri ile destek olmak amacıyla https://yokdersleri.yok.gov.tr adresi üzerinden “YÖK Dersleri Platformunu” hizmete açtık." dedi. 

YÖK Başkanı Saraç, twitter'dan yaptığı açıklamada; "Sevgili gençler, bildiğiniz üzere küresel Kovid-19 salgını nedeniyle evlerinizde kalıp uzaktan eğitim alırken, sizlere çeşitli dijital ders materyalleri ile destek olmak amacıyla https://yokdersleri.yok.gov.tr adresi üzerinden “YÖK Dersleri Platformunu” hizmete açtık.

 Bütün mobil operatörler tarafından verilecek olan 6 GB’lık ücretsiz internet kullanımına "birçok üniversitemizin sağladığı ders içeriği ve online eğitimler" de dahil olacaktır. (Bu üniversitelerimiz:  https://yok.gov.tr/DuyuruBelgeleri/Genel/2020/universitelerin_listesi_28042020.pdf)

Salgın sürecinde evlerinde uzaktan eğitim alan öğrencilerimize destek olmak amacıyla sağlanan 6 GB’lık ücretsiz internet hizmetinden dolayı ülkemizdeki bütün mobil operatörlere şahsım, öğrencilerimiz ve üniversitelerimiz adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.