Öne Çıkanlar ankara konya bodrum pakistan sgk iata kastamonu deprem chp Bala Konyada Askeri Uçak Düştü KPSS Ön Lisans Sınav Sonuçları

“1 Mayıs, Yüce Değer Olan Emeğin, Emekçilerin Uluslararası Birlik Ve Dayanışma Günüdür”

TÜRMOB  Genel  Başkanı Masis  Yontan, “Mücadelenin simgeleşmiş tarihsel bir adı olan 1 Mayıs, yüce değer olan emeğin, emekçilerin uluslararası birlik ve dayanışma günüdür." dedi. 

TÜRMOB  Genel  Başkanı Masis  Yontan, 1  Mayıs  Emek  ve  Dayanışma  Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı;

Yontan, “Mücadelenin simgeleşmiş tarihsel bir adı olan 1 Mayıs, yüce değer olan emeğin, emekçilerin uluslararası birlik ve dayanışma günüdür.

Çalışanlarımızın hakları ve emekleri, üzerinde titizlikle durulması ve saygı gösterilmesi gereken bir değerdir. İş sağlığı ve güvenliği ile çalışma koşullarının iyileştirilmesi toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsurudur. Bu konuda toplumun tüm kesimlerinin birlikte göstereceği gayret ve dayanışma çok önemlidir.

Emeğin, alın terinin kutsallığını yansıtan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, çalışma barışını güçlendirmesini, toplumumuzda   dostluk   ve   dayanışmayı artırmasını, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyor, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutluyorum." dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1 Mayıs“1 Mayıs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.