ABank'tan 1 Milyon TL Bağış

ABank, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminde Şehit ve Gazi olan vatandaşlarımızın aileleri ve yakınları için Başbakanlık tarafından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlendirilerek başlatılan yardım kampanyasına destek verdi.

Banka tarafından yapılan açıklamada, öncelikle tüm ABank ailesi adına yaşanan bu menfur ve vahim darbe girişimi sırasında şehit olan yurttaşlarımıza, Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara acil şifa dilekleri paylaşılarak, şöyle devam edildi:

“15 Temmuz’da vuku bulan darbe teşebbüsünde gazi olan vatandaşlarımız ve şehitlerimizin aileleriyle dayanışma içinde olmak ve yaşanan acıları bir nebze hafifletmek amacıyla, Başbakanlığımızca, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız görevlendirilerek başlatılan dayanışma kampanyasına; ABank olarak 1 milyon TL bağış yapılmasına karar verilmiştir. ABank olarak, demokrasimize, toplumsal barışımıza ve istikrarımıza yönelik bu vahim girişimi bir kez daha şiddetle kınıyor, içinden geçtiğimiz çetin süreçte ülke olarak gerçekleştirdiğimiz dayanışmanın, Türkiye’mizi çok kısa bir sürede daha da aydınlık günlere taşıyacağına inanıyoruz.” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.