Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite bugünün gündem özeti

Asgari Ücret Tespit Komisyonu İkinci Kez Bir Araya Geldi

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun, asgari ücrete yapılacak ara zammı belirleme çalışmaları kapsamındaki ikinci toplantısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleşti.

Çalışma Genel Müdürü Sadettin Akyıl'ın başkanlığındaki toplantıya, işçi kesimini temsilen Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, işveren kesimini temsilen Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Genel Sekreteri Akansel Koç katıldı.

Toplantının ardından açıklama yapan Ağar, Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Bir sonuca gitmek için bu hafta üçüncü bir defa tekrar komisyon olarak bir araya gelip görüşmelere devam edeceğiz. Nihai konuları o zaman tekrar paylaşacağız. Rakamlar konusunda bu hafta bir sonuca gelinir diye düşünüyoruz. Bayramdan önce bu asgari ücret rakamının açıklanmasını düşünüyoruz. 6 ay sonra Asgari Ücret Tespit Komisyonu tekrar bir araya gelecek ve o günün şartlarına göre bir zam daha yapılacak. Biz bu hafta Asgari Ücret Tespit Komisyonunun bir mutabakat sağlayacağını düşünüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.