Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite bugünün gündem özeti

ATO Aidatlarına Yeniden Yapılandırma Geldi

Ankara Ticaret Odası (ATO) üye aidatı ve munzam aidat borçlarına Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 sayılı Kanun kapsamında, yeniden yapılandırma imkanı getirildi. Oda üyeleri, 31 Temmuz'a kadar ATO Mali İşler Müdürlüğü’ne başvurarak yeniden yapılandırmadan faydalanabilecek.

ATO, üye aidatı ve munzam aidat borçlarına ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, ATO üyeleri, geçmiş döneme ait üye aidatı ve munzam aidat borçlarını gecikme cezası olmaksızın, 31 Temmuz 2018’e kadar ATO Mali İşler Müdürlüğü’ne başvurarak yeniden yapılandırabilecek. Yeniden yapılandırma için başvuruda bulunan oda üyeleri, geçmiş dönem aidat borçlarını gecikme cezası olmaksızın, isterlerse Temmuz sonuna kadar tek seferde ya da ilk taksiti Temmuz’da başlamak üzere 6 eşit taksitle ödeyebilecek.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ise yeniden yapılandırmanın aidatlarını ödeyememiş üyeler için iyi bir imkan olduğunu belirterek, üyelerin bu düzenlemeyle rahat bir nefes alacağını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.