Öne Çıkanlar Hakkari doğalgaz malatya Hadise HAİNCE Russia Hadis ülkü ocakları DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu mevlüt karakaya akdeniz üniversitesi terör

ATO Başkanı Baran'dan 30 Ağustos Mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da bağımsızlığı için şahlanan Türk Milleti’nin 99 yıldır aynı inanç ve kararlılıkla yoluna devam ettiğini belirterek “30 Ağustos, Türk Milleti’nin istiklal ve istikbalinin zaferidir. Bu zafer bizleri istiklalimize kavuşturmuş, istikbalimize ışık olmuştur” dedi.

ATO Başkanı Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 30 Ağustos'ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 99’ncu yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirten Baran, “30 Ağustos, bağımsızlığımıza yönelik bir tehdit söz konusu olduğunda bir ve beraber küllerimizden doğacağımızın, imkânsızlık diye bir şeyin olmayacağının,  bu toprakların ezeli ve ebedi olarak Türk Milleti’ne ait olduğunun tüm dünyaya ilan edildiği gündür” diye konuştu.

 

Baran sözlerine şöyle devam etti:

 

“26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi tarihimiz için dönüm noktası olmuş, Türk Milleti şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini birlik ve beraberliğin en güçlü ve güzel örneğiyle göstermiştir. Bugünün bağımsızlık savaşını cephelerde değil fabrikalarda, üretim tezgâhlarında, işimizin başında veriyoruz. İş dünyasının temsilcileri olarak ekonomik bağımsızlığımız için birlik ve beraberlik içerisinde güçlü Türkiye’nin devamı için çalışıyoruz. Bu önemli günün yıl dönümünde ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.