Öne Çıkanlar meb cumhurbaşkanı erdoğan haberleri adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG ayhan barut CHP İzmir Milletvekili Kani Beko Generali Sigorta AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak

Bakan Özlü Müjdeyi Verdi; Kobi’lere 1 Milyon Lira Destek Verilecek

KOSGEB’in yeni bir destek programını açıklayan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, projesi kabul edilen KOBİ’lere 300 bin lira geri ödemesiz, 700 bin lira geri ödemeli olmak üzere toplam 1 milyon lira kredi verileceğini söyledi.

Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü KOSGEB Kobi Zirvesi’nde Konuştu.

"KOBİLERE 1 MİLYON TL DESTEK”

Programdan yararlanmak üzere proje sunan KOBİ’ler için, KOSGEB tarafından toplam 700 Milyon Liralık bütçe ayrıldığını belirten Özlü, “Bunun 500 Milyon Lirası ‘imalat sanayi’, 200 Milyon lirası ‘yazılım sektörü’ KOBİ’lerine verilecektir. Destek Programının üst limiti; 1 milyon Lira olarak belirlenmiştir. Projesi kabul edilen KOBİ’ler, 300 Bin Lira geri ödemesiz, 700 bin Lira geri ödemeli olmak üzere, destekten yararlanacaktır. Destek, projenin gerçekleştirilmesi için gerekli olan yeni personel, makine – teçhizat – kalıp, hizmet ve yazılım alımı giderleri için ödenecektir. Sunulacak projeler; en az 6 ay, en fazla 12 ay süreli olacaktır. Proje Teklif Çağrısı, 24 Nisan 2018 tarihinde KOSGEB internet sitesinde ilan edilecektir. Son başvuru tarihi 22 Haziran 2018’dir. Başvurular, 2018 Ekim ayı sonunda sonuçlandırılacak ve ilan edilecektir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.